Víceúčelovou solární sprchu užijete od jara do podzimu


a ad>

Sprcha solární je zařízení, které se nejčastěji využívá pouze v létě, v době, kdy se lidé koupou v bazénu, a sprcha poslouží pro hygienické účely. Během letních měsíců se v nádržce dokáže voda zahřát na potřebnou teplotu poměrně rychle, a tak tu tento výrobek má svůj platný význam. Sprchu však využijete i jinak, a to třeba i v dubnu nebo v říjnu. V té době pochopitelně sluníčko vyhřívá vodu v nádrži výrazně méně, ale i tak to ve slunečných dnech postačí k vlažné vodě, vhodné například pro lehké osvěžení nebo pro umývání nářadí či zablácené obuvi.

venkovní sprcha

Sprcha pro zahrádkářské kolonie – v zahradách, kde se lidé často pohybují venku s nářadím a pěstují květiny, ovoce a zeleninu, se sprcha výborně uplatní den co den. Ušetříte tím poměrně dost peněz za ohřev vody průtokovým ohřívačem nebo bojlerem a investice do solární sprchy se vám tím pádem rychle vrátí. Zahrádkáři mohou pod sprchou oplachovat rajčata, mrkev, dýně a okurky a snadno se tu důkladně vyčistí rýče, hrábě, lopaty i gumové holínky.

venkovní sprchování

Sprcha pro sportoviště – solární sprchy mohou být užitečné v místech, kde se provozuje vhodný sport, například na tenisových, volejbalových a badmintonových kurtech. Sprchy mohou být součástí vybavení hotelů a penzionů, které svým klientům nabízejí sportovní vyžití na soukromém pozemku. Solární sprchy se hodí i pro jiná sportoviště, například pro vodácké slalomové kanály, venkovní posilovny, pro střelnice s lukostřelbou, pro pétanque nebo pro plážový volejbal. Vlažná či teplá voda se tu hodí pro osvěžení a mytí rukou a obličeje nebo sportovního náčiní.

Sprchy na terasy a balkony – osvěžení pod sprchou uvítají i děti a dospělí, kteří se pohybují na venkovních terasách či balkonech. Pokud je zde zajištěn odtok vody, sprchování přijde vhod za teplého počasí jako zdroj osvěžení, anebo pro hygienické účely, což ocení jak majitelé domů, tak i jejich návštěvy.